Els infants del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló visiten diversos espais tecnològics

El Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló ha programat el taller Estiu tecnològic per oferir als infants l’accés a la tecnologia i la informàtica durant el mes de juliol.

El taller Estiu tecnològic s’ha ofert els dies laborables de juliol, de dilluns a divendres, i ha comptat amb la participació de 9 infants de 10 a 12 anys, que han pogut gaudir de sortides i visites tecnològiques durant els dijous i divendres de cada setmana.

Aprofitant els recursos al seu abast, els infants del Punt han pogut aprendre habilitats TIC com ara el llenguatge de programació Scratch, l’ofimàtica pràctica, programes de presentacions digitals i altres eines. A més a més, els infants han fet una visita al Punt Òmnia Centre Juvenil Martí Codolar de Barcelona per viure una autèntica jornada de robòtica en primera persona.

D’aquesta manera, el dinamitzador del Punt Òmnia Centre Juvenil Martí Codolar ha ofert als infants tres hores d’iniciació a la robòtica en què els infants han après a fer servir els robots ja presents al Punt i els han programat perquè duguin a terme les comandes determinades.

Aquest taller de juliol ha comptat, finalment, amb visites a diversos espais sobre tecnologia i àmbit TIC com són el Cosmocaixa (tallers d’horts urbans i exposició Talking Brains), l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, amb un taller d’espirografia, i el Citilab de Cornellà (taller Tecnoestiu).

El taller Estiu tecnològic ha portat els infants al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa.