Els infants del Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons creen el videoclip de Txarango 'Una lluna a l'aigua'

Han estat molts mesos de feina conjunta: de gravacions, reunions, gestions, actuacions... Durant gairebé mig any, el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons de l'Hospitalet ha concentrat esforços en una tasca que per fi ha donat els seus fruits. El Punt Òmnia va publicar el 9 d'abril el videoclip “Una lluna a l'aigua”, una peça audiovisual creada, editada i protagonitzada íntegrament pels nens i nenes que assisteixen al Punt Òmnia.

Els infants, que provenen del grup Sol Solet del Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons, van assumir la responsabilitat de dur a terme aquesta tasca conjunta i coordinada durant mesos amb l'objectiu de posar imatges en moviment a una de les cançons més conegudes del grup musical Txarango: “Una lluna a l'aigua”. En aquest procés els nens i nenes van crear el guió de la cinta, les localitzacions, els plans de gravació, van definir escenes i vestuaris, actors i actrius protagonistes i van filmar i editar la cinta.

El Punt Òmnia, que havia aconseguit la cessió dels drets de la cançó per a aquest videoclip, va poder treballar amb els infants tasques tan complexes com la creativitat, l'organització o el treball en equip, entre d'altres. Podeu veure el videoclip dels infants del Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons de l'Hospitalet aquí: