Els infants del Raval creen el seu projecte de futur!

Els nens i les nenes del grup de grans del Casal Infantil Drassanes realitzen una descoberta de barri, al Raval, per crear el seu primer projecte de futur.

Un futur que està a tocar: decidir que faran l'any que bé ara que acaben la primària i s'endinsen en aquella nova etapa a la que s'anomena adolescència, plena de canvis, estirades sobtades, canvis d'escola, arriba l'institut, acomiadem alguns amics i amigues, es preparen per anar a l'institut... i toca decidir que faré ara que el meu Casal acaba? On aniré a divertir-me, aprendre, descobrir i preguntar sobre els meus dubtes i les meves pors?

Així que ben previsors/es, i per ajudar a altres companyes i companys del barri, han creat aquest mapa interactiu, per descobrir algunes de les entitats del teixit associatiu del barri, amb entrevistes per conèixer una mica millor que és el que fan i quins tallers i activitats ofereixen per als i les adolescents.

Un projecte en el que han participat el Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval i varies entitats del barri. Un exemple d'intercooperació, xarxa i esperit comunitari amb joves.

 

espai tecnològic
casal infantil drassanes
Un projecte fruit de la intercooperació i l'esperit comunitari al barri