Els joves del Punt Òmnia de Salt publiquen una mostra visual del territori

18/07/2016 | 09:07
Frame del vídeo.

El Punt Òmnia de Salt ha elaborat un vídeo on s'hi mostra el territori  i les seves característiques amb joves usuaris d'entre 12 i 14 anys derivats per altres entitats del municipi. Els usuaris han elaborat la cinta a partir de dos tallers que han tingut una durada de dos semestres.

L'activitat, programada pels dinamitzadors del Punt Òmnia, ha estat organitzada amb l'objectiu que els joves coneguin l'entorn on viuen, interioritzin aquells conceptes que volen comunicar i finalment mostrin la infromació que desitgen sobre el municipi de Salt a través d'un material audiovisual.

Per a aconseguir aquest objectiu, el Punt Òmnia de Salt ha posat a disposició dels joves càmeres de vídeo, ordinadors i programari d'edició de vídeo (KdenLive) i, al seu torn, ha organitzat la creació de la cinta en l'àmbit de la preproducció, la producció i la postproducció.

El vídeo, gravat íntegrament al parc del Monar de Salt, està parcialment basat en els continguts de l'article Parc del Monar del número 1 de la revista Tast de Salt, una publicació que també editen i publiquen els usuaris d'un dels tallers del Punt Òmnia.

Els joves creadors del vídeo han extret la música que acompanya les imatges de la plataforma Jamendo.com amb la finalitat que els joves coneguin els continguts multimèdia sense llicències restrictives i en promoguin el seu ús.

Els usuaris del taller audiovisual són infants i joves de famílies nouvingudes i sovint és costós, des del Punt, fer-los participar amb regularitat als tallers que ofereix la Xarxa Òmnia a Salt. Podeu veure el vídeo aquí:

joves
vídeo