Els joves del Punt Òmnia Esplai Eixida fan un vídeo per a la campanya ‘Això no és amor’

Els joves del Punt Òmnia Esplai Eixida fan un vídeo per a la campanya ‘Això no és amor’

El 2 d'abril es va celebrar a Sant Boi de Llobregat el 8è Fòrum de Convivència, una trobada en què hi van participar 10 centres educatius de secundària i recursos socioeducatius, d'entre els quals el Punt Òmnia Esplai Eixida. En aquesta jornada el Punt va presentar el vídeo “Això no és amor”, un treball elaborat pels joves participants del Punt Òmnia i que va compartir escenari amb altres treballs audiovisuals presentats al 8è Fòrum de Convivència per diferents grups del municipi. 

La campanya de sensibilització “Això no és amor” és una actuació de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat que té com a principal finalitat la prevenció de la violència masclista entre les persones més joves. Es tracta d’una campanya que es desenvolupa, en bona part, a través d’internet i de les xarxes socials, entenent que és un espai privilegiat de comunicació entre els i les joves; però que també té accions presencials puntuals així com difusió en paper (cartells, postals…).

L’objectiu de la campanya és donar eines als joves per poder detectar situacions d’abús en les seves relacions i abordar les situacions de violència masclista, ja siguin viscudes en primera persona o en l’entorn proper.

 

La campanya de sensibilització “Això no és amor” és una actuació de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat que té com a principal finalitat la prevenció de la violència masclista.