Els joves d'Ull Crític, al Punt Òmnia Betsaida de Badalona, realitzen un vídeo de difusió

12/07/2016 | 14:07
Imatge del taller.

Aquest any, des del Punt Òmnia Betsaida, situat a Badalona, s'ha creat i tirat endavant l'espai Ull Crític, una activitat de creació audiovisual participativa, adreçada a joves. El caràcter participatiu de l'activitat ha permès que els rols i tasques es difuminin i tots els joves participants del taller hagin experimentat les diverses fases de realització del vídeo --guió, rodatge i muntatge audiovisual-- d'una manera col·lectiva.

Al llarg de les diverses sessions del taller, els joves usuaris d'Ull crític han anat veient les enormes possibilitats que s'obren al voltant de l'ús de la creació audiovisual participativa com a idea d'interacció amb l'entorn i interrelació amb els altres, així com també com a mitjà per detectar les idees, inquietuds i necessitats dels nois i noies participants.

A partir de la seva experimentació i expressió, des del Punt Òmnia Betsaida s'ha treballat el llenguatge audiovisual i fomentat la mirada crítica a través de diverses etapes d'aprenentatge cooperatiu i col·laboratiu.

Durant el mes de juny, el grup de joves ha estat treballant en un petit vídeo de difusió d'Ull Crític amb l'objectiu d'animar altres joves a participar-hi. Us convidem a mirar-lo i a compartir-lo per les xarxes! Si voleu anar seguint les accions d'Ull Crític, podeu consultar el Facebook de l'Òmnia Betsaida on hi anem penjant fotos i novetats.

joves
vídeo