Els mini-contes de les tres paraules 8

Els minicontes de les tres paraules 8 del Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres confirmen que aquesta activitat és ben viva.

En aquesta edició deu participants han escrit quasi uns cent minicontes. I amb aquest, ja hem superat el cinc-cents.

Les autores són: Mireia Brugat, Teresa García, Rosa Maria Hereu, Ascensión Jiménez, Irma Cecilia Marín, Mayte Moldejar, Rosa Maria Oriol, Maria Teresa Padrós, Anna Planas i Carles Sáez.

Les paraules: 1. La meva llar. 2. Pell, pomera, missatger. 3. Excusa, tabú, valor. 4. Fotografia, parc, crim. 5. Consciència, lluita, impotència. 6. Joc, parlar, manta. 7. Xiclet, ulleres, manta. 8. Carta, relació, foc. 9. Ratolí, baobab, estel. 10. El sentit de la vida.

I, en aquesta ocasió hem comptat amb la col·laboració de les participants del curs d'Ofimàtica: LibreOffice Writer, com a últim exercici del curs, han creat una portada pels minicontes. Totes formen part del recull final i l'ordre s'ha decidit per votació entre les participants de totes dues activitats.

Les autores de les portades són: Aida Pons, Enric Mercadal, Irma Marín, Rosa M. Oriol, Clara Sánchez i Francisca Ferrón.

Moltes gràcies a totes per aquests bonics minicontes i per la feinada en les il·lustracions. Que no ens manquin mai les ganes d'imaginar, d'aprendre i de compartir.

Punt Òmnia Bon Pastor Figueres