Els Punts Òmnia de Ripoll publiquen el conte interactiu per Sant Jordi

10/05/2018 | 09:05

Imagineu-vos que escriviu un llibre. I ara imagineu-vos que escriviu el mateix llibre amb una altra persona, a dues mans. I ara que de dues persones passeu a ser-ne cinquanta. Com es pot arribar a escriure un llibre entre cinquanta autors?

Això és precisament el que s'ha aconseguit al municipi de Ripoll gràcies a l'acció dels tres punts Òmnia del municipi. El passat 2017, els tres punts Òmnia de Ripoll (Punt Òmnia Centre Cívic i Cultural Eduald Graells, Punt Òmnia La Devesa del Pla i Punt Òmnia AV Ripoll, 60) van celebrar un Sant Jordi eminentment multimèdia i TIC.

Durant la Diada de Sant Jordi de l'any passat, els punts van aconseguir que els veïns i veïnes de Ripoll escrivissin un relat de ficció i interactiu, una activitat transversal i multigeneracional que va aconseguir ajuntar una cinquantena de persones de totes les edats i perfils.

Aprofitant que ha passat un any i que de nou es torna a celebrar el Dia Internacional del Llibre, els punts Òmnia ha publicat El conte interactiu, el conte viu, un relat escrit per cinquanta persones i il·lustrat pels infants i joves que han participat en la iniciativa. Podeu consultar el document clicant en aquest enllaç.

 

Conte interactiu a Ripoll

Els tres Punts Òmnia han aconseguit publicar un llibre elaborat per cinquanta persones el Sant Jordi de 2017.