Els punts Òmnia tornen amb les maletes plenes de comunitat

27/09/2021 | 13:09
Comencem nou curs

Tornar de les vacances és sempre un moment complicat. Deixar enrere la calma, l'oci, la natura i tornar a la rutina, al ritme frenètic. No obstant, no tot són dificultats. És també l'hora de tornar-nos a veure, d'engegar nous projectes i de plantejar-nos quins aprenentatges i reptes volem assolir.

Els punts Òmnia esdevenen finestres de coneixement. Cada nou curs, a l'igual que les escoles, obren les seves portes a tot el veïnat per tal de servir com a punt de trobada i socialització al voltant de les TIC.

A banda de posar a disposició de la comunitat ordinadors i dispositius tecnològics per garantir l'accés a les TIC i oferir suport en qualsevol tràmit administratiu (recerca de feina, sol·licitud d'ajudes, gestions amb CatSalut...), cada Punt Òmnia organitza un ventall d'activitats i tallers per fomentar la socialització de les TIC en funció de les necessitats del seu entorn.

Són moltes les opcions: activitats d'alfabetització digital (ús d'eines d'ofimàtica o aplicacions), activitats comunitàries (excursions, xerrades), tallers de robòtica, activitats artístiques (escriptura creativa, fotografia, radio)... Totes elles sorgides per donar resposta a les inquietuds dels veïns i veïnes d'aquell indret.

Cada punt Òmnia fa difusió de les seves activitats i horaris a través de les seves xarxes socials i web. En aquest enllaç podeu cercar el punt Òmnia més proper i consultar-ne la programació.

 

Aquí en teniu alguns exemples:

Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló: Suport amb la tramitació de les beques menjador, cibertertúlia dels divendres, curs àctic...

Punt Òmnia goTIC de Tàrrega: tractament d'imatges i GIMP, millora de l'ocupabilitat, treuire profit del telèfon...

Punt Òmnia Cal Molins: fabricació digital, seguretat a les xarxes, creació de blogs...

Punt Òmnia La Seu d'Urgell: tauletes tàctils, estimulació cognitiva, fulls de càlcul...

Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Salut Alta: tallers de mòbil, club de feina, caminem juntes...

Són molts els punts Òmnia i moltes les opcions que ofereixen.

 

Òmnia, tot és possible, tothom hi té cabuda.

nou curs
Una programació de tardor al gust de tothom