Els "Reis Macos" al Punt Òmnia de Sant Antoni

24/01/2019 | 10:01

El dia 5 de gener, el Punt Òmnia de Sant Antoni va deixar de banda les TIC per comprometre’s amb una iniciativa solidària a favor que cap infant del barri es quedés sense una joguina. Per assolir aquesta fita, el Punt Òmnia va cedir l’espai a l’ONG del barri, de Veí a Veí, perquè es dugui a terme el projecte de  "Reis Macos" per al repartiment de joguines a famílies que no poden assumir la compra de regals.

Els recursos econòmics per tirar endavant aquesta iniciativa van sorgir de les donacions de les veïnes i veïns i comerciants del barri: apadrinant una carta de Reis, finançant la festa de la gent gran, comprant un imant dels Reis Macos... La preparació prèvia i l’organització va suposar una feina al Punt Òmnia que va requerir eines TIC, com són els fulls de càlcul, ús d’escàners, impressores...

Durant el matí de la jornada els Reis Macos, es van dur regals al Punt Òmnia, es va menjar el tortell i es va fer una festa amb la gent gran del centre de dia del barri. Després de la cavalcada, els Reis i Patges Macos de Sant Antoni van portar els regals als veïns i veïnes més menuts. Els més grans van passar a recollir els regals per l’espai veïnal de Calàbria, 66.