Emergència climàtica: una crisi humana

El passat 15 de març es va iniciar de nou en el grup de Joves del Centre Infantil i Juvenil Eixida, l’activitat de «La Mostra Cinematogràfica», una activitat que té com a objectiu principal, tractar un tema d’interès global amb els joves amb la realització d’un curtmetratge.

 

En la primera sessió es va realitzar una presentació del projecte, on els i les joves van poder saber, aprendre i opinar sobre el tema a tractar. Com anteriorment comentàvem, el resultat final ha de ser la creació d’un curtmetratge.

 

Aquest any, el títol de #laMostra22 serà l’Emergència climàtica: una crisi humana. Amb els curtmetratges abordarem els problemes de salut, la pobresa i desigualtat i les migracions forçoses a conseqüència de la crisi climàtica. També farem una mirada a com ha afectat el desastre mediambiental tant a zones properes com el Parc Agrari com llocs del món més allunyats dels que en podrem saber gràcies a la col·laboració d’algunes entitats de Sant Boi que treballen sobre el terreny a diversos punts del planeta.

 

Després de l’explicació del tema a tractar, els joves han fet un debat sobre les necessitats que més els han interessat. Així hem pogut observar les seves inquietuds respecte el tema i així poder fer un guió més precís dels temes a tractar en els curtmetratges.