En marxa l'edició 2020 dels Premis ALL DIGITAL

22/06/2020 | 09:06
ALL DIGITAL Awards

ALL DIGITAL, la xarxa paneuropea que aglutina 25.000 centres que fomenten les competències digitals, convoca els seus premis anuals. Amb aquests premis pretén reconèixer i celebrar la innovació, dedicació i el paper inspirador que desenvolupen les persones dinamitzadores digitals i les organitzacions que treballen per l'apoderament de la ciutadania a través de les tecnologies digitals.

Els Premis ALL DIGITAL 2020 conten de quatre categories:

  • Millor facilitador/a digital
  • Millor 'changemaker' digital
  • Millor projecte de cooperació
  • Millor recurs digital

Les dues primeres categories s'adrecen a totes les persones dinamitzadores digitals, tant les que treballen als centres que formen part d'ALL DIGITAL com a les que no. Per tant, els dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia hi poden participar. Segur que hi ha a la Xarxa alguna persona que admires per la tasca que realitza. Ara tens la possibilitat de posar-la en valor davant de moltes persones. T'animes a nominar-la?

En diferència amb els anys anteriors, aquest cop totes les persones guanyadores seran seleccionades pel jurat, no hi haurà votació pública.

Quant als projectes de cooperació i recursos digitals, només les entitats que formen part d'ALL DIGITAL podran nominar projectes a aquestes dues categories. 

La data límit per presentar les nominacions serà el 31 de juliol.

El 7 i 8 d'octubre tindrà lloc la trobada anual de la xarxa ALL DIGITAL a Berlin i la cerimònia de lliurament de premis es realitzarà en el marc d'aquesta. Els guanyadors/ores rebran trofeus i tindran l’oportunitat de presentar les seves iniciatives a una audiència de 100 persones. Els i les finalistes de cada categoria seran convidats/des a assistir a la cimera i els guanyadors/ores tindran dret a un allotjament gratuït i es cobriran les seves despeses de viatge.

ALL DIGITAL
ALL DIGITAL Awards
premis
Aquest certamen premia les persones i organitzacions de tot Europa que treballen per l'apoderament de la ciutadania a través de les tecnologies digitals.