En Pitu i la Maite

Us presentem el treball que ha fet la Maite Sala dins del Curs de fotografia amb el Mòbil del Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres.

 

"Jo, la Maite, soc la neboda i única cuidadora de Josep Sala Moy. Vaig decidir fer la presentació de les fotos Inshop del meu oncle, ja que vaig creure que podria fer-li passar una bona estona, sentint-se protagonista i valorat, una persona que encara pot aportar a la societat el seu granet de sorra. Crec que és bo per ell fer-lo participar en totes les activitats que ell pugui per sentir-se útil. Vam riure molt, i vam passar una estona molt maca, ho vam compartir amb la resta de la família, enviant el vídeo per WhatsApp. Ara ell dirà com s'ha sentit:

“Tinc vuitanta-set anys i em sento molt ben tractat per la meva cuidadora, i molt agraït, però jo també m'havia portat molt bé amb ella. Estic molt content perquè hi poden haver cuidadores iguals, però millors no, és molt afectuosa. De petita la feia jugar i ara ella em passeja a mi, i així és la vida. En fer de model em sento satisfet i content, no orgullós, ja que no se n'ha de ser mai. M'agraden les fotos perquè em veig tal com soc, a la vida es canvia molt. De jove tot són roses i flors i després hi ha espines, els anys passen molt ràpidament i són mals companys. He gaudit molt fent les fotos, perquè de jove era guapo encara que ara sigui arrugat “pobre padrí”. Em va agradar molt que pensés amb mi i vam aprofitar per passejar, prendre el sol, veure els arbres, que ja no són verds, sentir els ocells i saludar els veïns, totes aquelles petites coses que quan ets jove i tens salut no valores. Gràcies a tothom que llegeixi aquest escrit!”

Josep Sala Moy

Figueres, 12 de novembre 2022

Curs de fotografia amb el Mòbil del Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres

Més informació

Adjunts