Entitats gestores de punts Òmnia guardonades als XIX Premis de Voluntariat

14/12/2011 | 11:12
Detall del cartell del dia del voluntariat, dues mans sostenen una bola del món

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, s'ha celebrat l'acte de lliurament dels XIX Premis Voluntariat, convocats pel Departament de Benestar i Família. Aquests guardons reconeixen projectes desenvolupats per persones voluntàries dins d'entitats sense afany de lucre.

Entre les organitzacions guardonades, figura l'Associació de Joves per la Igualtat i la Solidaritat, entitat gestora del Punt Òmnia JIS-Arrels, que va rebre el premi Eliseu Colomer pel projecte Teixint i multiplicant xarxes: Inclusió i Participació Social a través de les TIC. Es tracta d'una iniciativa socioeducativa que promou l'accés a les noves tecnologies i hi fa intervindre nombroses entitats dels barris de Collblanc-La Torrassa de l'Hospitalet del Llobregat.

D'altra banda, el projecte de participació juvenil E.S.F.E.R.A Jove (Experiència, Solidaritat, Formació, Eines, Recursos i Acció!) de la Fundació Marianao, que gestiona un altre Punt Òmnia a Sant Boi del Llobregat, ha estat el més votat en la modalitat popular. 

Per a més informació sobre aquests premis, consulteu la notícia al web de Gencat.

premi
joves
voluntariat