Entrevista al Noël González, dinamitzador de l'Òmnia de l'Associació per a Joves TEB

08/11/2010 | 17:11
Imatge del Noël González a la sala Òmnia del TEB

L'Associació per a Joves Teb s'ubica al barri barceloní del Raval des de 1995. Des de la seva creació, el Teb ha volgut vincular les noves tecnologies amb l'educació, el lleure i la inserció socio-laboral dels joves i els adults del barri.

De fet, el Teb és la llavor del que avui coneixem com a Xarxa Òmnia, amb més d'un centenar de punts a tot el territori català. Les característiques socials i demogràfiques del Raval fan que el seu Punt TIC-Òmnia giri entorn a dos eixos: l'alfabetització digital i la inserció laboral. A més a més, també s'hi desenvolupen altres projectes a l'entitat, com Ravalsurf, TebTv o l'enregistrament de maquetes.

A continuació, pots veure entrevista en vídeo on el dinamitzador del punt, Noël González, i la tècnica d'inserció laboral, Balbina Del Barrio, ens expliquen el funcionament del punt.

Clica aquí per veure el vídeo a Blip.tv

Recentment, l'Òmnia de l'Associació  per a Joves Teb ha posat en funcionament un bloc amb recursos formatius amb la intenció de crear un espai que serveixi per a tots els col·lectius vinculats a l'entitat (adults, joves, inserció laboral, entitats, etc.). L'objectiu és que els usuaris i usuàries hi poguin tenir accés i generar continguts nous.

ocupabilitat
joves
entrevista
persones nouvingudes