Entrevista a Arnau Selga, del Punt Òmnia Gao Kaló

11/09/2009 | 13:09
Imatge del vídeo de l'Arnau Selga

L'Arnau Selga treballa des de fa gairebé dos anys a l'Òmnia Gao Kaló al barri barceloní de Gràcia. Es tracta d'un punt gestionat per la Unió Gitana de Gràcia que va néixer al gener de 2008.

Al Punt Òmnia Gao Kaló (que significa “llar gitana” en kaló, una variant de la llengua pròpia dels gitanos que es parla a la Península Ibèrica i al sud de França) es treballa, sobretot, amb el col·lectiu gitano; però, poc a poc, els veïns del barri també han començat a utilitzar el servei. Les dues branques principals que conformen la seva oferta de cara als usuaris són l'alfabetització digital i la inserció laboral. A continuació, podeu veure un vídeo amb l'entrevista íntegra amb l'Arnau i podeu conèixer a dues de les seves usuàries, la Carme i la Teresa.

L'Òmnia Gao Kaló es troba ubicat al local de la Unió Gitana de Gràcia, al carrer Tordera, 34. La Unió Gitana de Gràcia va néixer com associació sense ànim de lucre el maig de 1986, tot i que l'existència de famílies gitanes al barri de Gràcia de Barcelona està acreditada des de finals del segle XVIII. 

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Blip.tv
vídeo
entrevista
poble gitano