Entrevista dels joves reporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval, a Barcelona, a la Sala Baluard

Imatge del vídeo.

El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval ha dut a terme una nova experiència de participació comunitària dins del marc del taller APS Jasp TIC - Joves reporters. En aquesta ocasió, els joves usuaris del Punt han fet una entrevista a la Sónia, educadora social del servei CAS Baluard, un servei popularment conegut com La Sala Baluard, que per a molts es fantàstic, sempre que no el tinguin a prop...

Sense oblidar que treballen amb persones, els joves reporters del Punt Òmnia van decidir dedicar el seu tercer treball de curs a donar a conèixer aquest servei, amb l'objectiu de trencar estereotips i apropar a la ciutadania la realitat d'un servei que garanteix una bona atenció a les persones drogodependents i les acompanya en el seu procés de rehabilitació o consum segur, per tal que no contraguin malalties.

La Sónia, educadora social del servei CAS Baluard –amb qui el Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval col·labora des de fa ja 9 anys–,en aquesta entrevista ha apropat els joves a una realitat amagada, desconeguda i al mateix temps tan propera per a ells. Els ha parlat dels dubtes, inquietuds i interrogants dels joves... sense cap mena de dubte ha estat una experiència que no oblidaran.

Tanmateix, a l'entrevista-reportatge hi participa en Sito, una de les persones ateses pel CAS, que a més ha estat atès des del Punt, a través de l'acció Inserlab –taller que el Punt Òmnia du a terme col·laborativament amb Baluard i a qui vol agrair, des d'aquí, la seva participació.

Podeu veure l'entrevista aquí:

espai tecnològic
raval
aprenentatge servei
joves reporters