Entrevista dels joves reporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval a la Xarxa antirumors

Frame del vídeo.

El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval ens presenta de nou una vertadera experiència de participació comunitària dels joves reporters. En aquest cas, els usuaris del Punt han entrevistat la Yolanda del programa BCN Acció Intercultural de l'Ajuntament de Barcelona, des d'on es promou la Xarxa antirumors.

 

A la Xarxa antirumors hi ha vinculades entitats de la capital comtal que, des de la seva acció social, promouen la convivència entre els diferents col·lectius que resideixen als barris. És per aquest motiu que els joves reporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval han volgut posar en primer pla la tasca de la Xarxa antirumors.

Què és un rumor? Com afecta la ciutadania? Quins mecanismes usa la Xarxa antirumors per trencar les dinàmiques pròpies dels rumors? Aquestes i altres qüestions es posen sobre la taula al vídeo dels joves reporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval.

A l'entrevista hi participa en Joel, membre de la Xarxa i referent de l'Associació Marabal, que promou el treball amb les persones des de l'expressió i les arts escènciques amb infants, joves i el veïnatge en general. Esperem que sigui del vostre interès!

immigració
joves
aprenentatge servei
xarxa antirumors