Entrevista dels joves reporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval a la Xarxa antirumors

Frame del vídeo.

El ens presenta de nou una vertadera experiència de participació comunitària dels joves eporters. En aquest cas, els usuaris del Punt han entrevistat la Yolanda del, des d'on s promou la ">antirumors.

 

A la Xarxa ntirumors hi ha vinculades entitats de la capita comtal que, des de la seva acció social, promouen la convivència entre els diferents col·lectius que resideixen als barris. És per aquest motiu que els oves eporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval han volgut posar en primer pla la tasca de la Xarxa ntirumors.

Què és un rumor? Com afecta la ciutadania? Quins mecanismes usa la Xarxa ntirumors per trencar les dinàmiques pròpies dels rumors? Aquestes i altres qüestions es posen sobre la taula al vídeo dels oves eporters del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval.

A l'entrevista hi participa en Joel, membre de la Xarxa i referent l'Associació Marabal, que promou el treball amb les persones des de l'expressió i les arts escènciques amb infants, joves i el veïnatge en general. Esperem que sigui del vostre interès!

immigració
joves
aprenentatge servei
xarxa antirumors