Ester Collado, guanyadora europea del Concurs "Les 100 millors dinamitzadores de telecentres"

12/12/2011 | 11:12
Captura del currículum de l'Ester Collado a Telecentre.org

Fa uns mesos es va engegar el concurs "les 100 millors dones dinamitzadores de telecentres del món", organitzat per l'organització a nivell mundial Telecentre.org amb l'objectiu de dotar d'un reconeixement merescut a les dones que treballen per tal d'afavorir la inclusió social de les persones a través dels telecentres d'arreu del món.

Des de la Xarxa Òmnia es va voler apostar per la candidatura a nivell europeu de les dinamitzadores Ester Collado (Òmnia la Seu d'Urgell) i Lluïsa Miralles (Òmnia Casa Caritat de Valls), que disposen d'una gran qualitat humana i professional i a les que els avala una trajectòria històrica i molt important al Projecte Òmnia.

Aquest tipus d'iniciatives encoratgen la possibilitat de visualitzar i dotar de reconeixement la gran feina que s'esta realitzant a la Xarxa Òmnia. Fruit de la preselecció, les votacions populars i el jurat que seleccionava les candidatures europees, finalment ha resultat guanyadora Ester Collado, dinamitzadora del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell!

Podeu trobar més informació a: http://www.telecentre.org/news/the-results-are-in-meet-your-most-outstanding-telecentre-women-managers/

Moltíssimes felicitats, Ester!

premi
accessibilitat
discapacitat

Comentaris

Marta Mancheño (no verificat)

Moltes felicitats Esther t'ho mereixes!!

19/03/2018 | 10:03