Ester Collado i Luisa Miralles seleccionades a "les 100 millors dinamitzadores de telecentres"!

17/11/2011 | 15:11
imatge de "outstanding telecentre women"

El dia 15 de novembre, es van publicar els noms de les candidates seleccionades per participar en el concurs de "Les 100 millors dinamitzadores de telecentres" de telecentre.org.


De la Xarxa Òmnia, es van presentar dues candidatures: Ester Collado, dinamitzadora del Punt Òmnia del Centre Cívic l'Escorxador a la Seu d'Urgell, i Lluïsa Miralles, dinamitzadora del Punt Òmnia Casa Caritat de Valls. Les dues han estat preseleccionades d'entre les candidates per a aquests premis de reconeixement, concretament pel que fa a la part europea.


I ara és moment de donar suport a la Xarxa participant a la votació pública! Teniu temps de votar fins al 30 de novembre. Per votar, només cal visitar el web de Telecentre europe i fer la selecció corresponent (http://telecentreeurope.ning.com/profiles/blogs/vote-now-for-your-most-outs
tanding-telecentre-woman-managers
).

Segons la normativa del concurs no cal estar registrat a la comunitat on es pot votar, consulteu-ne les bases a la pàgina web esmentada. Ha arribat l'hora de votar!

El dia 2 de desembre es publicaran les 100 millors dinamitzadores de telecentres del món. Trobareu tota la informació sobre aquest premi a: http://www.telecentre.org/.

Moltíssima sort a totes dues!

concurs
dinamitzadores
europa