Estiu al Punt Òmnia Salut Alta de Badalona

12/12/2016 | 13:12

Comença la programació “L'estiu, ja el tenim aquí” i el Punt Òmnia Salut Alta de Badalona ha preparat diverses activitats socioculturals per a tots els usuaris i usuàries que tinguin ganes d'apropar-se a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).  

El Punt Òmnia ha planificat un mes de juliol amb una oferta formativa de caire no formal. Per tal de donar continuïtat a la inserció sociolaboral, el Punt Òmnia ha mantingut el projecte del Club de Feina per fer recerca activa de feina per Internet. Així mateix, amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Punt Òmnia de Badalona ha decidit fer un curs d'iniciació a la informàtica per a persones derivades del SOC.

Una altra proposta per a aquest estiu: donar a conèixer la possibilitat d'aprendre català per la web de forma semipresencial. La plataforma Parla.cat ofereix aquesta possibilitat i per això el Punt Òmnia Salut Alta la vol ensenyar. Ha de quedar clar que no es faran classes de català al Punt Òmnia, ja que al Consorci per a la Normalització Lingüística de Badalona hi treballen professionals que desenvolupen aquesta tasca de forma extraordinària.

Per tal de cobrir necessitats al barri, aquest estiu el Punt Òmnia Salut Alta obrirà un espai infantil dos dies a la setmana. Per als petits informàtics, el Punt els oferirà jocs, i al seu torn crearan la mascota virtual. Després, els usuaris del centre seran qui escolliran la proposta més adient.

D'altra banda i amb l'objectiu de resoldre dubtes puntuals d'informàtica amb l'ajuda d'una formadora, el Punt ha decidit oferir l'espai Consul-TIC (no cal inscripció prèvia). Paral·lelament, el Punt treballarà les TIC amb píndoles o microtallers, per exemple: píndola de retoc de fotografies en línia (online) per conèixer la càmera digital o per ensenyar els recursos autoformatius que hi ha a la web. Tot això amb la finalitat d'apoderar els nostres usuaris.

I per a les persones que no vulguin esperar el setembre per començar a treballar amb ordinador, el Punt Òmnia farà un taller d'iniciació a la informàtica. I amb aquestes formacions arribaran les merescudes vacances per a tothom. Bon esprint estiuenc i bones vacances!

Podeu consultar la programació de juliol en aquest enllaç i la llista dels tallers que s'ofereixen en aquest altre.

 

Adjunt

Mida

programacio_estiu-modificat.jpg

105.58 KB

llistat_tallers_juliol_2016.doc

237.5 KB

 

cartell
Programacio estiu