Exposició 'Controles?' sobre drogodependències

22/02/2018 | 11:02

La Diputació de Barcelona ha produït una mostra itinerant de prevenció de drogodependències: 'Controles?'. La mostra, que es pot veure a la sala d’exposicions el Casinet del Masnou fins al 7 de març, està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults.

L'objectiu de 'Controles?' és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

Es preveu que visitaran l’exposició 225 joves del municipi, en 8 visites guiades amb alumnes de l’IES Mediterrània i l’Escola Sagrada Família del municipi, així com joves del Centre obert. Aquesta mostra es va inaugurar el mes d’abril de 2012, ha passat per 50 municipis i ha estat visitada per un total de 29.278 persones, de les quals 22.885 han estat escolars. Més informació: https://www.diba.cat/web/sala-de-premsa/-/l-exposicio-controles-al-masnou.

La mostra està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares.

Més informació