17/07/2019 | 09:07

El CCCB ha inclòs en el seu calendari d'exposició la mostra Feminismes!, una radiografia del moviment feminista occidental blanc de les darreres quatre dècades. Des del primer feminisme radical dels anys 70, fins a la pluralitat de feminismes actuals, passant per les expressions artístiques de les dones al llarg dels darrers anys, la mostra Feminismes! posa en primer pla el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme dels anys setanta i els feminismes actuals.

Els anys setanta van marcar un punt d’inflexió en el moviment feminista. Una nova generació va irrompre en la vida pública per capgirar el món, i l’art que va sorgir llavors fou trencador, tant per l’ús dels llenguatges i les formes com pel seu desafiament de les construccions de gènere. En contraposició a això, FEMINISMES! vol reivindicar l’aportació cabdal de les lluites per la igualtat i la diversitat dels feminismes en el context actual d’auge del conservadorisme i de regressió dels drets.

Al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montalegre, 5) fins a l'1 de desembre de 2019. Entrada lliure tots els diumenges i per a col·lectius amb acreditació. Més informació clicant en aquest enllaç.

La mostra ofereix una mirada al moviment amb la perspectiva de quatre dècades.

Més informació