Festa de Nadal 2017 al Punt Òmnia Saluta Alta de Badalona

El dia 14 de desembre, el Punt Òmnia Casal Cívic Salut Alta de Badalona i el mateix casal van fer una festa de cloenda d'activitats per al Nadal. Tots els usuaris del Centre i el Punt Òmnia van gaudir d'una festa entranyable, amb exhibicions de sardanes, ball en línia, sevillanes, zumba i dansa moderna, com és el hip-hop.

La festa va començar amb les exhibicions dels balls que els diferents grups han practicat al llarg del trimestre i que van fer gaudir a tots els presents. Seguidament, la Societat de Caçadors –entitat que disposa d'un despatx al centre del Casal Cívic La Salut– va preparar i lliurar diplomes de reconeixement als treballadors i treballadores del Centre Cívic i del Punt Òmnia per la seva feina feta durant tot l'any 2017.

També hi van estar presents la junta i la presidenta del grup Conex, que van informar de la seva tasca als projectes de lectoescriptura, tall i confecció, i costura. Després dels parlaments, la jornada va acabar amb el berenar que vam compartir tots plegats i, finalment, amb una festa Karaoke, que van preparar les dinamitzadores del Punt Òmnia i que va ser tot un èxit de participació i diversió.

Amb aquesta festa el Punt Òmnia Casal Cívic Salut Alta de Badalona s'acomiada dels seus usuaris i usuàries i desitja a tothom unes bones Festes de Nadal.

Adjunts