Festa Internet Videoconferències Intercanvis Bolivia Ecuador Òmnia Sant Roc

Imatge de la videoconferència

Programem i publiquem una sèrie d'intercanvis i videoconferències entre els usuaris de Òmnia Sant Roc i Telecentres d'Americà del Sud durant la setmana de celebració del dia de Internet. Connectem a través de videoconferències amb Telecentres de Bolívia i Equador, i mostrem les vídeos al bloc.

dia internet videoconfèrencies òmnia Sant Roc - El Alto Bolivia CistemEl día 17 de maig i durant aquesta setmana organitzem intercanvis amb un Telecentre de Bolívia i els Telecentres Llaktanet d'Ecuador. Gaudim de videoconferències amb els usuaris del Telecentre Cistem i del seu dinamitzador Javier de la ciutat d'El Alto de Bolívia. També, col·laborem amb la fundació ERPE (Escuelas Populares Radiofónicas del Ecuador) i seus Telecentres Laktanet. Dimarts, la Ràdio ERPE ens va invitar a una videoconferència amb un  telecentre Llaktanet.
Esperem que sigui l'inici d'una col·laboració a llarg termini.

 
òmnia santroc vídeoconferència El Alto -  Òmnia sant RocPodeu veure els vídeos en el nostre bloc: Festa Internet  Videoconferències usuaris Òmnia Sant Roc <=> Telecentre Cistem El Alto Bolívia

Continuarem publicant en el blog les postals de celebració per enviar, articles,  i  vídeos:

Enllaç: Blog Òmnia Sant Roc.

 

Pascal. Dinamitzador Òmnia AV Sant Roc.

immigració
vídeo
intercanvis