Festa veïnal per tancar el curs 2015-2016

13/07/2016 | 10:07
Imatge de la jornada.

Organitzada a la plaça de les Escoles Velles per l'Ajuntament de Constantí, la jornada ha comptat amb una entrega de diplomes atorgats al Punt Òmnia de Centcelles --així com a altres serveis-- per la seva tasca social desenvolupada al llarg de tot el curs. 

Tanmateix, l'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Constantí i de diversos regidors de l'Ajuntament, els quals han lloat la tasca formativa, de cohesió social, de gènere i amb els infants i les persones migrades que duu a terme el Punt Òmnia de Centcelles i els altres serveis.

A la festa del passat 3 de juny la dinamitzadora del Punt Òmnia Centcelles, Inés Olondriz, ha fet un discurs on hi ha explicat la tasca que duu a terme la Xarxa Òmnia amb l'objectiu d'acostar les tecnologies de la infromació i al comunicació (TIC) als veïns de Centcelles, així com la tasca formativa extraescolar tan intensa que es fa des del Punt Òmnia Centcelles amb els infants del barri.

Podeu veure un àlbum d'imatges de la jornada festiva aquí:

Festa fi de curs 2015-2016 a Constantí

Els serveis oberts del barri de Centcelles de Constantí, entre ells el Punt Òmnia Centcelles, han celebrat el passat divendres 3 de juny el final de curs 2015-2016 amb una festa a l'aire lliure.