Festival BcnZoom

22/03/2017 | 11:03

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Casal dels Infants han organitzat enguany la segona edició del Festival BcnZoom, el festival de curtmetratge social. La iniciativa té com a objectiu principal promoure la creació artística en l'àmbit audiovisual de jovent vinculat a grups de joves organitzats i entitats juvenils de tots tipus. Els organitzadors també pretenen que els joves analitzin, entenguin i transformin el seu entorn.

Al Festival BcnZoom s'hi poden presentar grups d'adolescents i joves (un màxim de 8 participants i 2 acompanyants per grup) que competiran en dues categories, en funció de l'edat dels autors i autores: categoria de 12 a 16 anys (adolescents) i categoria de 17 a 21 anys (joves). Al maig de 2017 s'entregaran 2 premis a cada categoria: un cap de setmana en una casa de colònies per als dos grups d'adolescents guanyadors i una baixada a Tànger per als grups guanyadors de la categoria de joves.

Per a participar-hi:

- Les inscripcions són fins al 31 de març de 2017.

- Les temàtiques han de ser socials o sobre una problemàtica del vostre interès, i cal transformar tot l'aprenentatge en una obra audiovisual.

- Formulari d'inscripció: https://bcnzoom.wordpress.com

- Arribat el moment d'entregar l'obra, els participants han d'aportar la cinta i també una memòria explicativa sobre el procés seguit a l'hora de crear el curtmetratge.

El festival de curtmetratge social pretén que els joves s'organitzin i transformin el seu entorn.