Fi de curs 2016-2017 a La Seu d'Urgell

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell va acabar el 27 de juny els tallers i activitats que ha ofert durant el curs 2016-2017, i per celebrar-ho va organitzar una festa de cloenda per a tots els participants del Punt.

A l’acte de tancament hi va participar, entre d’altres, la dinamitzadora del Punt, Ester Collado, que va voler donar les gràcies a totes les persones participants del Punt al llarg del curs 2016-2017 i també al llarg dels més de 14 anys de funcionament del servei. Collado va afirmar que, per al Punt Òmnia de la Seu d’Urgell, és molt important la implicació de les administracions i que aquestes “estiguin 100% amb el Punt”, i va agrair la seva tasca a favor del servei TIC.

A l’acte festiu també hi van participar l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla; la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Vives, i la directora de l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Elisa Farré. En aquest sentit, l'alcalde va subratllar la tasca del Punt Òmnia de la Seu en la transmissió de coneixements a la població, en els processos educatius que promou i en l’orientació sobre ocupació que du a terme, i va destacar la importància que tenen avui dia les eines TIC en la societat, que “permeten tenir el món sencer dins la butxaca”.

Per altra banda, la tinent d'alcalde va voler destacar com la sala del Punt Òmnia és “cada any més plena de gent”, i va recordar que el Punt Òmnia va guanyar subvencions de diversos estaments públics, un fet que el consolida com un projecte útil i que respon a les necessitats del territori i de la seva població. Finalment, la directora de l’oficina del SOC va sentenciar que el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell permet ampliar l’oferta de cursos formatius i fa, al seu torn, una funció de socialització i de discriminació de la informació “en aquesta societat nostra, que ja és la societat de la postinformació”. “La feina que fem en conjunt el SOC i el Punt no suma sinó que multiplica les possibilitats de tenir ciutadans de primera”, va concloure Farré.

La trobada va acabar amb un esmorzar i una sessió de fotos. Podeu veure un àlbum d’imatges de l'esdeveniment aquí:

Fi de curs 2016-2017 a la Seu d'Urgell

Ester Collado va donar les gràcies a totes les persones participants del Punt al llarg del curs.