Fi de les activitats d'estiu al Punt Òmnia Martorell

31/07/2020 | 14:07
Logotip del Punt Òmnia de Martorell

Finalment, sempre amb molt de respecte i per la greu incidència que la Covid-19 ha generat al nostre entorn, aquest juliol al Punt Òmnia Martorell van poder iniciar algunes activitats presencials. Han fet un curs d'ocupabilitat per a persones en procés d'arrelament, una activitat de programació per a joves, un espai per donar suport a la realització de tràmits en línia i tres xerrades informatives sobre temàtiques com les videotrucades, el big data i la nostra privacitat i les aplicacions per ajudar-nos al dia a dia.

Totes les activitats han estat un èxit, encara que en algunes no hagin aconseguit la participació de tantes persones com els hauria agradat: "Som conscients que gran part dels usuaris del Punt són persones vulnerables i per això totes les activitats s'han realitzat sent molt curosos i respectant les mesures establertes per a evitar la propagació de la Covid 19".

S'acomiaden fins al setembre, amb l'esperança de poder realitzar una nova programació d'activitats presencials al Punt i continuar endavant amb el projecte.

vineAlÒmnia
formació
Durant el mes de juliol, el Punt Òmnia Martorell ha acollit diverses activitats sobre ocupabilitat, programació, videotrucades, big data, etc. i ha donat un cop de mà a la ciutadania amb els tràmits en línia.