Final Estatal de la World Robot Olympiad Spain 2023 a la Seu d'Urgell

La Seu d’Urgell acollirà i organitzarà la Final Estatal de la World Robot Olympiad Spain 2023. Aquesta competició de robòtica dedicada a la tecnologia i l’enginyeria tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de setembre al Palau Municipal d’Esports de la capital alt urgellenca. 

El Punt Òmnia també forma part de l’equip de professionals que organitza l’esdeveniment a la ciutat.

La World Robot Olympiad (WRO) és una competició de robòtica educativa d’àmbit internacional. Ofereix a infants i joves (entre 8 i 19 anys) una oportunitat per acostar-se de manera lúdica i divertida a la tecnologia i enginyeria. Els i les estudiants, amb l’orientació d’un entrenador, han de fer un robot innovador que superi un repte. Així, aprenen i demostren la seva capacitat de resolució de problemes, alhora que desenvolupen competències personals. 

La WRO està promoguda a escala internacional per la World Robot Olympiad AssociationWRO Spain és organitzada per la Fundació EducaBOT, i es desenvolupa a múltiples tornejos locals que donen accés a una Final Nacional, que és la que se celebrarà -en la seva edició del 2023- a la Seu d’Urgell, i és d’on surten els representants per a la Final Internacional, que aquest any tindrà lloc a Panamà

Més informació a la pàgina web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.