Finalitza el Casal de Noves Tecnologies

imatge

La Fundació Ciutat de Viladecans, juntament amb l’Ajuntament de Viladecans i amb el suport del Departament de Benestar Social i Família, va organitzar un casal d'estiu de noves tecnologies per a nens i joves a l’Òmnia Fundació Ciutat de Viladecans.

El passat dia 15 de juliol, per cel·lebrar el gran dia, els nens i nenes van inventar-se una gimcana en què havien de superar diferents proves:

L'equip de la Viky, format per la Marta Regueiro, l'Òscar i la Leyre van proposar la prova d'amagar tres objectes diferents: una pilota, un paraigües i un estoig. La resta de participants havien de trobar-los seguint una sèrie de pistes.

L'equip de l'Esther, format pel Pablo, la Marta Borrull i la Marina. Aquest equip va decidir jugar a la Play Station, concretament a un joc que consistia a endevinar diferents preguntes

L'equip de l'Amèrico format pel Dani, el Juan i l'Alba. Aquests participants van agafar la Wii i van fer un concurs de bitlles

L'equip de l'Adrià format pel Sergio, l'Ana i la Sara. Tots plegats van fer una partida de l'UNO seguint les regles que ells mateixos van establir.

L'equip de l'Erick, format pel David, el Joel i l'Eric, que van voler fer una partida de l'Open Arena, un videojoc en què els participants es dispaern entre ells.

L'equip dels monitors va proposar la prova dels "vaixells" on cada nen/a, a una distància d'uns 3 metres, havíen de tirar diferents vaixells amb una pilota de paper de plata.

Va ser un final de casal molt divertit i els nens s'ho van passar d'allò més bé.

fundació
ciutat
viladecans
picasso