Finestres de plastilina al Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval

captura d'un fotograma de Finestres de Plastilina

Finestres de plastilina és el resultat d’un treball elaborat al llarg de 8 mesos amb el Casal Infantil Drassanes, en col·laboració amb Acuma.

Han estat vuit mesos de treball, en els quals des del Punt Òmna - Espai Tecnològic del Casal hem ensenyat als nanos a animar objectes, generar podcasts, desenvolupar l’escaleta d’un guió, imaginar personatges, generar sons i onomatopeies, experimentar amb els sentits, per entendre com una persona amb ceguesa i una altra des d’una cadira de rodes viuen i senten el seu entorn, i, en definitiva, un llarg etcètera, que ha donat lloc a dues històries imaginàries que transcorren al Raval.

A més, els nois i noies mitjans i grans han construït els seus escenaris amb plastilina i creat els personatges amb el Víctor d'Acuma, a partir dels prototips que van inventar a l’espai tecnològic, emprant recursos de la xarxa i experimentant amb els bancs de sons lliures, on també s’han penjat les onomatopeies que ells han creat, per retornar a la comunitat allò que han afagat d’altres, sota llicència CC.

Aquest treball va ser presentat el juny al Centre Cívic Drassanes. Després de corregir un parell d’errors de ràcord, és un bon moment per compartir-lo.

Si el ví­deo no es carrega, clica aquí­ per veure'l a Youtube

infància
stopmotion
educació
espai tecnològic
raval
casal infantil
projecte infància raval