Formació del Projecte Europeu digiUP al Punt Òmnia Àgora

El Punt Òmnia Àgora, del barri de la Verneda de Barcelona, ha ofert aquest 15 de desembre de 2017 un taller de formació del Projecte Europeu digiUP (2015-2017), un programa en què va participar-hi durant l'any 2016.

El projecte, que és un dispositiu d'inclusió digital finançat pel programa de la Comissió Europea Erasmus+, va implementar-se a centres d'ensenyament per a adults de la Unió Europea per a millorar l’aprenentatge digital amb l'ús d'eines TIC.

En aquest sentit, el Punt Òmnia de la Verneda ha acollit aquesta iniciativa, que durant l'any 2016 va adoptar l'ús de la metodologia dels grups interactius per millorar les competències digitals de les persones adultes que es dirigien al Punt.

Al curs del 15 de desembre el Punt Òmnia ha ofert de 9:30 hores fins les 13:30 hores una descripció sobre els mateixos grups interactius: què són? Com s'apliquen a una aula? Per a què? La formació del projecte digiUP també oferirà informació sobre els rols que s'adquireixen en els grups interactius que conformen el programa digiUP i quins han estat els èxits i les millores del dia a dia en el Punt Òmnia La Verneda.

El Punt Òmnia va participar en el programa europeu l'any passat.