Formació digital a les famílies dins les escoles

03/12/2020 | 15:12

Aquests mesos d'octubre i novembre el Punt Òmnia de Girona Est ha donat suport a un projecte de l'associació AASS dels barris de Girona Est per fer petits tallers de formació digital a les famílies de les escoles.

En aquest cas, però, no han estat les usuàries les que han vingut sinó que ha estat el mateix dinamitzador qui s'ha traslladat a les escoles on l'equip directiu ha cedit una aula per fer els tallers. Tot aprofitant l'hora d'entrada dels infants s'ha pogut crear aquesta activitat amb les mares i pares a qui prèviament se'ls havia explicat el projecte. Han estat 8 sessions per cada escola (dos de les tres que hi ha al barri han participat i la tercera ho farà al gener). Als tallers s'ha treballat eines digitals tant per als adults, com per ajudar als infants a treballar i entregar les tasques escolars des de casa a través de mòbils, correu electrònic, Moodles i Classroom. A més també s'ha explica com accedir a La meva Salut, les firmes digitals per a tràmits, etc.

Els tallers s'han fet en petits grups, d'entre 3 i 4 persones, i hi han participat un total de 10 persones. Tant elles com la direcció del centre ho han qualificat com un èxit.

El punt Òmnia Girona Est fa tallers per a mares i pares de l'alumnat d'escoles dels barris

Més informació