Formació inicial al mes de Febrer.

02/03/2023 | 11:03

Aquest mes de febrer la Xarxa Òmnia va realitzar una nova sessió de formació inicial per les últimes incorporacions a l'equip de dinamització. 

Creiem que el format presencial ajuda a facilitar el contacte més proper i la interacció entre els dinamitzadors i dinamitzadores, l'equip d'Acció Cívica i Comunitària i l'oficina tècnica.

La formació inicial està formada per una presentació de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, de les funcions d'acompanyament de l'oficina tècnica (suport tècnic, formació, dades i comunicació) i per acabar dues dinàmiques relacionades amb les seves tasques.

Acompanyem i donem la benvinguda a:

Arnau Tebar del Punt Òmnia Centre Infantil i Juvenil Mowgli, Carles Martin del Punt Òmnia Tria, Alejandro Díaz del Punt Òmnia AV Rubí - 128, Carlos Martínez del Punt Òmnia d'Espronceda - Casal Cívic Rogelio Soto, Fabio Saligine del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Pomar - AV Pomar, Rubén Morales del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau i Ivan Punzon del Punt Òmnia Bellvitge - Club d'Esplai Bellvitge.