Formació inicial al mes de juny

16/06/2023 | 15:06

Donem la benvinguda a les noves persones dinamitzadores de la Xarxa Òmnia a través de la formació inicial, encara que algunes ja han començat a treballar en els seus punts Òmnia.

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) conjuntament amb l'oficina tècnica aprofiten aquesta formació per acompanyar i resoldre els dubtes en l'inici d'aquesta etapa. El format presencial permet una acollida més propera i conèixer personalment l'equip de persones que donen suport als dinamitzadors i dinamitzadores.

La formació inicial comença amb la presentació del programa de la Xarxa Òmnia per part de la DGACC, a continuació la part de gestió i tècnica i la de comunicació. Després d'un petit descans i esmorzar, agafen forces per la part de dades i dues dinàmiques entre tothom.

En aquesta trobada han participat:

Montse Rojas del Punt Òmnia Centre Educatiu Esclat Bellvitge, Julio García del Punt Òmnia Fundació Barberà Promoció, Laia Florensa del Punt Òmnia Club Esplai La Florida, Àlex Oviedo Punt Òmnia Centre d'Esplai Eixida, Ana Moro Punt Òmnia AVV Centcelles i Aina Trilla Punt Òmnia Hedy Lamarr.