Formació sobre 'fake news' i desinformació

25/03/2020 | 09:03
Cartell de la formació sobre 'fake news'

Sumant-nos a les grans iniciatives formatives que estan plantejant els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa, dijous 26 de març a les 11.30 hores realitzarem des de l'Oficina Tècnica un webinar sobre la desinformació i les 'fake news'. En aquesta trobada, compartirem informació sobre la manipulació de les notícies i del que hi ha darrere d'aquesta manipulació. A més a més, serà una sessió molt participativa, ja que volem conèixer les vostres opinions sobre el tema.

Aquesta proposta formativa és part del projecte 'Get Your Facts Straight', co-finançat per la Unió Europea (M4all) i promogut a Catalunya per Colectic.

La formació es realitzarà a través de la plataforma Moodle de la Xarxa Òmnia. Amb aquest curs recuperem la formació en línia amb programari lliure per a la Xarxa. Per accedir al Moodle els dinamitzadors/ores haureu d'entrar a la intranet de la web d'Òmnia i des d'allà clicar a la pestanya de l'Aula Moodle. No us haureu d'autenticar, simplement haureu d'acceptar les condicions de privacitat que us apareixeran. El curs us apareixerà el mateix dijous 26. Un cop dins del curs, veureu com hi ha un enllaç de jipsi, que haureu de clicar per connectar-vos a la sessió online. També hi trobareu un seguit de documents, un dels quals és la presentació en diapositives de la sessió, que podreu descarregar per anar seguint de forma més òptima la formació.

This project is co-funded by Preparatory action "Media literacy for all" of the European Commission DG CNECT. Grant Agreement: LC-01249049

omniaacasa
formació
desinformació