Fotografia digital per a gent gran al Punt Òmnia de La Seu d'Urgell

Aquest estiu el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell vol refrescar tothom amb un taller per a la gent gran sobre fotografia digital. Cada dilluns i dimecres d'estiu, durant una hora i mitja, el Punt proposa als participants que surtin al carrer a fotografiar totes aquelles coses que tinguin a veure amb una temàtica que prèviament hagin escollit.

D'aquesta manera pràctica, el taller insta les persones a fotografiar la natura, l'esport, el paisatge urbà i, en general, la vida quotidiana de la Seu d'Urgell. Amb l'objectiu que la gent gran aprengui a treure-li tot el profit a les càmeres digitals, tauletes o telèfons intel·ligents, el Punt ha programat aquest taller, que busca oferir eines per conèixer i aprendre les tècniques bàsiques de la fotografia, independentment del dispositiu TIC que s’utilitzi per fer les fotos.

Tal com assegura la dinamitzadora del Punt, Ester Collado, aquesta activitat d'estiu és oberta a qualsevol dispositiu TIC: "Justament és un taller que no ens agrada tancar-lo a l'ús de les càmeres, pròpiament, perquè pensem que deixan-lo obert donem possibilitats a tothom, independentment dels dispositius que tinguin". Podeu llegir tota la informació clicant en aquest enllaç.