Cartell del taller Gimnàstica per al cervell

Se sol dir que el cervell és l'única màquina que millora fent-la servir. Per això, el Punt Òmnia La Salut Alta de Badalona s'ha proposat optimitzar les capacitats mentals i de memòria dels usuaris i usuàries del centre. A partir d'aquest proper 15 de març i fins al 5 d'abril, el Punt Òmnia oferirà el taller Gimnàstica pel cervell, de 8 hores de durada per a totes les persones que hi vulguin participar.

Pensat com a recurs que permeti millorar les característiques de cognició de les persones, el taller aproparà l'usuari, al llarg de 4 sessions, a recursos TIC (pàgines web, app, aplicacions multimèdia, etc...), que facilitin l'exercici de la memòria i que exerceixin una tasca preventiva contra l'envelliment neuronal. 

Més enllà d'oferir un taller enfocat a estar-se davant d'una pantalla, el Punt Òmnia ha dissenyat una activitat per treballar en equip que inclou un concurs entre participants, en forma de gimcana, en què cal anar sumant puntuacions a mesura que avança l'activitat.

El taller és obert per a usuaris i usuàries de totes les edats, i se n'ofereixen 8 places. Podeu consultar més informació al bloc del Punt Òmnia La Salut Alta de Badalona, al correu salutalta@xarxaomnia.gencat.cat i al telèfon 93.460.28.14.