Girona emprèn la impressió 3D amb el Punt Òmnia Plataforma Educativa

12/12/2018 | 08:12

El servei Girona Emprèn de l'Ajuntament de Girona i el Punt Òmnia Girona, ubicat dins el Centre Cívic Onyar, s’han sumat a la impressió 3D. Amb l’objectiu de fomentar i impulsar la innovació, així com facilitar l’accés a les eines de fabricació digital a projectes emprenedors, el Punt Òmnia s'ha endinsat en la impressió 3D per a persones emprenedores, amb el taller “Espai obert 3punts”.

Amb aquest espai, el Punt Òmnia ha motivat les persones emprenedores —assessorades pel servei Girona Emprèn— a sol·licitar una impressió 3D dels seus projectes o dissenys. Com que el Punt Òmnia Plataforma Educativa de Girona disposa actualment de dues impressores 3D, Girona Emprèn ha volgut fomentar la creació digital entre la ciutadania, i particularment entre les persones emprenedores.

D'aquesta manera, les persones que es troben en fase d’iniciació d’un projecte i que necessiten fer un prototip del disseny de producte que estan elaborant, poden sol·licitar als tècnics d’emprenedoria rebre formació i suport del Punt Òmnia per obtenir el seu protototip de la idea o projecte.

El Punt Òmnia Plataforma Educativa col·labora amb l'Ajuntament de Girona per a fer projectes d'emprenadoria.