GRAFITICS

Al Punt Òmnia de La Seu d’Urgell, hem començat un nou projecte col·laboratiu amb el grup de nois i noies del SIEI (Suport Intensiu d’Escolarització Intensiva) de La Salle. Aquest projecte rep el nom de GRAFITICS i amb ell volem geolocalitzar amb un mapa els murals d’art urbà del nostre entorn més proper.

Volem fer visible que l’art urbà com a expressió artística, murals de gran format. Però, també volem fer distinció d’aquells grafitis que ja no són expressió artística, sinó traços que embruten parets.

Dins del mateix projecte veurem les tècniques que s’utilitzen a l’hora de treballar, com s’estructura i s’organitza, com es treballa amb l’alçada, quins materials fan anar, pintures, esprais, pinzells, plantilles…, i tindrem la sort de conèixer un d’aquests artistes.

El taller també està pensat per visualitzar les dones que es dediquen amb aquest vessant artístic i que els/les participants puguin conèixer-les i veure les seves obres repartides per molts llocs geogràfics tant dins com fora de Catalunya.

Per tot aquest treball farem servir les TIC com a eina per fer recerca, crear imatges i retoc d’aquestes com també la geolocalització i per últim penjar el treball a les xarxes per poder-lo compartir amb tothom. Tenim una gran feina a fer i l’organització és important per poder dur a terme el treball i arribar a acabar-lo, per tant, és un dels objectius a treballar, saber organitzar per arribar al que volem. La idea és que al final de curs, cap a finals de juny poder penjar la feina feta i deixar el projecte obert a noves incorporacions de murals i artistes.

#arturba

Més informació

Adjunts