Grupo Unión premiat als Premis Civisme 2012

29/10/2012 | 11:10
Premis de Civisme 2012

El passat 22 d’octubre es van lliurar els Premis de Civisme, que estan organitzats pel Departament de Benestar Social i Família i que tenen com a objectiu la promoció del civisme en la societat catalana des de diferents àmbits d’actuació.

Els Premis de Civisme inclouen:

  • 30è Premi Serra i Moret, que presenta les modalitats d’assaig, treball pedagògic, còmic i guió de curtmetratge.
  • 26è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil que el Departament convoca conjuntament amb el Grup d’Antics Escoltes i Guies de la Fundació Josep Sans.
  • 17è Premi als Mitjans de Comunicació, per a televisió, ràdio, premsa escrita i web.

En aquesta darrera modalitat, el Premi guardona els treballs o conjunt de produccions que hagin sobresortit pel tractament de valors de civisme i hagin exercit un determinat impacte social.

Entre els premis atorgats volem destacar i felicitar el que ha rebut una entitat que gestiona un dels nostres Punts Òmnia, Grupo Unión, en la modalitat de web, pel treball Desdelamina TV. El jurat va considerar aquest projecte de televisió a Internet un exemple de dinamització comunitària i en va destacar la capacitat d’implicar veïnes i veïns del barri, tot fomentant el periodisme social.

D’altra banda, també volem fer avinent que diverses entitats que gestionen punts Òmnia, com són Fundació Marianao, JIS Arrels i el Centre de Promoció Social Francesc Palau, van formar part del jurat dels Premis Civisme 2012. Felicitats.

civisme
entitats gestores
premis