Guia de formació d’abril a juliol del Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa en col·laboració amb el punt Òmnia

imatge portada guia

Ja podeu consultar a l’Ajuntament (carrer Major, 93) i al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) la nova edició de la Guia d’oferta formativa per a persones adultes, que també està disponible a la web www.masquefa.cat. La publicació recull tota la formació que s’ha programat per a aquest segon trimestre del 2015 (d’abril a juliol) en els àmbits de la formació per a l’ocupació, la creació i la consolidació d’empreses i comerços, i les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

En l’àmbit de la formació per a l’ocupació, una de les novetats és un curs d’auxiliar de manteniment, vigilant i conserge que es farà del 13 d’abril al 15 de juliol al CTC i que constarà de 260 hores de teoria i 80 hores de pràctiques en empreses. Es tracta d’una formació organitzada en el marc del programa Anoia Activa, una iniciativa impulsada conjuntament pel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada i en què col·labora l’Ajuntament de Masquefa. Les inscripcions s’han de fer a la web www.anoiaproject.cat/cursos.

Durant el segon trimestre del 2015 també continuaran els tallers de l’Espai Emprèn i les accions formatives relacionades amb la creació i el creixement de les empreses, amb cursos com La reforma fiscal 2015, Gestió pressupostària en temps de crisi i Emprenedors de més de 40 anys:per què és un bon moment?

Pel que fa a l’àrea de les TIC, l’oferta formativa s’amplia amb formació en l’àmbit de la seguretat informàtica i de les xarxes socials. Així, s’han programat els cursos: Control parental, Identitat digital i menors, Google Docs i cloudcomputing, i tallers de Twitter, Facebook i Instagram.

ocupabilitat
seguretat
guia
aprenentatge
emprenedoria
xarxes socials
inscripcions
pràctiques