I ara què? L'estiu a l'Òmnia del Casal dels Infants del Raval

Cartell d'activitats del Punt Òmnia Casal d'infants del Raval

Marc Pasqual, dinamitzador de l'Òmnia del Casal dels Infants, al barri del Raval, resumeix la intensa activitat que s'ha dut a terme durant el mes de juliol al seu punt.

Després d'un mes intens d'estiu amb calor, bon humor, noves experiències, i una pila d'èxits, els nostres usuaris i usuàries ens van dir...

"I ara què? On aniré a l'agost? Què podré fer per seguir aprenent i compartint moments?" Més quan després de gairebé cinc anys de venir a aquest forn, t'han posat aire condicionat.

Doncs bé, hem donat voltes i voltes al Summer TIC, retallat per aquí, un lifting per allà, no teníem bottox, però sí, ganes, i comptàrem amb l'inestimable ajuda d'uns voluntaris plenament entregats.

Com sempre vam tenir espais d'iniciació 123 sortida, treballarem amb grups mixtes (nivell 1 i 2) d'aprenentatge entre iguals, comptàrem amb els espais Càpsula TIC i Metròpolis i tornàrem a impulsar nous cursos per aprendre a gestionar blocs BlogRoll i els espais / coordinacions amb les d'entitats. I tot sense oblidar-nos de l'accés lliure (Punt de Trobada), l'atenció a les famílies per conciliar la vida familiar, laboral i personal ni el ja conegut Punt de Recerca i Tramita.

Que encara vols més? Doncs no et preocupis, el MediàTIC creix. I ho farà amb la posada en marxa d'una nova experiència d'Aprenentatge Servei, en la qual un grup de dones que van participar a l'estiu d'un taller d'edició, es convertiran en reporteres de barri! Faran reportatges i entrevistes, parlaran dels problemes de la gent, el bo i dolent del dia a dia; en definitiva, donaran veu a la gent del barri. Esperem que funcioni molt bé, i que els seus resultats, avenços, entrevistes i curiositats, aviat els pugueu consultar al bloc de l'Òmnia.

A més, en una segona fase, es convertiran en les formadores i pals de paller de totes aquelles persones que, com elles, s'interessin per prendre part del mateix grup.
comunitat
família
tallers estiu
programació
bloc
periodisme