I Jornada d'Acció per la Salut Femenina

20/06/2022 | 12:06

En context del "Dia Internacional de l'Acció per la Salut de les Dones" celebrat el dia 28 de maig, el Punt Òmnia Can Jofresa en col·laboració amb el Projecte Juvenil "Empowering for Inclusion" (#E4I), el Casal Cívic Can Jofresa i el Cap Sud de Terrassa, vam organitzar la "I Jornada d'Acció per la Salut Femenina".

En aquesta jornada es van presentar tres activitats vinculades amb la Salut Femenina, adreçades a tres col·lectius o temàtiques específiques: joventut i menstruació, feminitat a l'edat adulta i sòl pelvià vinculat a la salut femenina.

Al PO Can Jofresa vam tindre el plaer de celebrar el debat obert "Coneixent la meva menstruació" on, amb professionals de l'àmbit sanitari del Cap Sud, les joves van poder compartir els seus dubtes i inquietuds respecte a la seva menstruació.

Les activitats proposades van ser valorades molt positivament per les participants, esperant poder celebrar la II Jornada el curs vinent.

A continuació s'adjunta el cartell de difusió de la Jornada, així com enllaç al vídeo del debat obert "Coneixent la meva menstruació".

Endavant!

Punt Òmnia Can Jofresa

#salutfemenina
#òmniacanjofresa
#xarxaòmnia
#femxarxa
#E4I