II Caminada Popular a Ripoll

25/08/2017 | 08:08

El format d’activitat pròpiament d’estiu, que implica passejar a l’aire lliure, ha quallat a la ciutat de Ripoll. Per això, després de l’èxit de convocatòria de la I Caminada Popular de Ripoll, celebrada el juliol del passat 2016, enguany els tres punts Òmnia (el Punt Òmnia av. Ripoll, 60, el Punt Òmnia Casal Cívic Ripoll - La Devesa del Pla i el Punt Òmnia Centre Cívic i Cultural Eduald Graells) han tornat a implicar-s’hi.

Concebuda com un punt de connexió, intercanvi i convergència entre dinamitzadors i participants de tota la ciutat de Ripoll, els tres Punts Òmnia de Ripoll han tornat a convocar la II Caminada Popular de Ripoll, que aquest estiu va aconseguir ajuntar quasi una vintena de persones el passat 13 de juliol, les quals han caminat des de Ripoll fins a la font del Tòtil en un recorregut de gairebé tres quilòmetres.

La jornada ha combinat l’activitat a l’aire lliure pròpia de la caminada popular amb una gimcana comunitària i intergeneracional que tingué lloc a la font del Tòtil, destinada a fer treballar habilitats cognitives i emocionals per a participants de perfils molt variats, des de gent gran fins a infants. La gimcana ha inclòs proves d’aigua, un concurs de cançons, activitats d’habilitats psicomotrius..., i ha conclòs amb un esmorzar a l’aire lliure.

Des de les nou del matí i fins a quarts de dues del migdia, els participants de la II Caminada Popular de Ripoll han tingut l’oportunitat de compartir idees i experiències, han col·laborat conjuntament en la resolució de problemes i han pogut intercanviar punts de vista sobre les seves experiències als punts Òmnia, i sobre quines inquietuds els mouen.

Aquesta és una de les activitats centrals organitzada de manera conjunta pels tres punts Òmnia del municipi, que han decidit programar de manera coordinada bona part de les activitats que ofereixen als participants per tal d’unir esforços en la consecució dels objectius comunitaris que es marquen. Els tres punts Òmnia de Ripoll també van organitzar conjuntament un concurs de logos i l’anterior caminada popular del 2016.

Els tres punts Òmnia del municipi han tornat a unir esforços per a una nova jornada.