II Concurs de microrelats d'El Segre de Negre 2019

14/05/2019 | 09:05

Pagès Editors, l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el diari Segre i l’Escola d’Escriptura de Lleida (EELL) convoquen el Segon Concurs de Relats Breus i microrelats El Segre de Negre 2019, un certamen que tindrà lloc els propers 31 de maig i 1 de juny.

Aquest concurs té com a objectiu promoure l’escriptura de textos literaris de gènere negre en petit format, incentivar el coneixement de la novel·la negra i criminal i fomentar la participació i la complicitat de la ciutadania amb el festival.

Per a la presentació dels microrelats, les persones participants hauran d’escriure un text de 280 caràcters com a màxim, inclòs el hashtag del concurs (), a la xarxa social Twitter. S’hi podrà participar des del dia 30 de maig fins al 31 de maig de 2019. Es podran presentar textos a totes dues categories: aranès, i català/castellà.

El jurat del premi està format per l’escriptora Montse Sanjuan; fundadora de l’EELL, Núria Serrate; el periodista i escriptor Jaume Barrull; el professor de filologia de la Universitat de Lleida i expert en llengua aranesa, Jordi Suïls, i l’experta en literatura negra, Charo González. Podeu consultar les

El concurs es du a terme a través de Twitter i acaba el 31 de maig.