Inauguració de l'exposició Arpilleres al Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres

Unes 30 persones han assistit aquest desembre a la inauguració de l'exposició Arpilleres al Punt Òmnia Bon Pastor de Figueres. Amb un pica-pica i una festa de comiat del trimestre, el Punt ha presentat els treballs de tela que les persones participants del taller Blog i arpilleres han pogut crear durant els últims mesos de l'any 2018. 

Algunes usuàries del Punt Òmnia han creat tapissos creatius artesanals d’acord amb la proposta comuna 'Assetjament'. Segons la dinamitzadora del Punt, totes les persones implicades en el taller i la posterior exposició estan molt satisfetes d’haver-hi participat, i l'objectiu per a l'any 2019 és preservar i consolidar aquesta activitat.

Aquest taller incideix en l'interès social i l'ús comunitari creant xarxa entre les usuàries que hi participen a través de l'arpilleria i de les temàtiques proposades, i treballant al seu torn l'aprenentatge i ús d'eines TIC amb la creació de la pàgina web Blog i arpilleres. Podeu veure un àlbum d'imatges de la inauguració de l'exposició:

Comiat d'any al Punt Òmnia de Figueres

La mostre recull els treballs tèxtis de les participants del taller Blog i arpilleres.