Inauguració del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

15/03/2013 | 12:03
Inauguració del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

Avui divendres 15 de març s'ha inaugurat el nou espai que acollirà a partir d'ara el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló.

L'acte ha estat conduït pel dinamitzador del punt, el Sr. Antonio Collado i han assistit el director general d'Acció Cívica i Comunitària, el Sr. Ramón Terrassa, l'alcalde de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, el Sr. Gerard Segú, la presidenta de l'entitat gestora Mithra, la Sra. Elena Vega i un gran nombre de tècnics i participants vinculats al Punt Òmnia, que té una llarga trajectòria al poble.

Durant l'acte s'han projectat dos vídeos que mostren el passat present i futur de l'Òmnia i que properament podrem veure a la xarxa.

Tot seguit, s'ha fet entrega d'un diploma simbòlic a la Sra. Joaquima Orgilles per reconèixer la seva trajectòria educativa, ja que al llarg de la seva vida ha passat pels diferents espais educatius municipals: l'espai de les escoles, que van esdevenir, després dels anys en l'antic Punt Òmnia i l'actual punt fent així tot el seu procés d'aprenentatge.

Després d'aquest acte emotiu hi ha hagut un petit pica-pica i l'entrega de diplomes als participants dels cursos del trimestre anterior.

Amb aquest nou espai de l'Ajuntament, el Punt Òmnia ha guanyat en la qualitat de l'espai i, per tant, els participats guanyaran en accessibilitat i comoditat que acompanyarà millor els seus aprenentatges i convivència.

participants
inauguració
esdeveniment
diplomes