Inauguració del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

15/03/2013 | 11:03
Inauguració del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

Avui divendres 15 de març s&;ha inaugurat el nou espai que acollirà a partir d&;ara el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló.

L&;acte ha estat conduït pel dinamitzador del punt, el Sr. Antonio Collado i han assistit el director general d&;Acció Cívica i Comunitària, el Sr. Ramón Terrassa, l&;alcalde de l&;Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, el Sr. Gerard Segú, la presidenta de l&;entitat gestora Mithra, la Sra. Elena Vega i un gran nombre de tècnics i participants vinculats al Punt Òmnia, que té una llarga trajectòria al poble.

Durant l&;acte s&;han projectat dos vídeos que mostren el passat present i futur de l&;Òmnia i que properament podrem veure a la xarxa.

Tot seguit, s&;ha fet entrega d&;un diploma simbòlic a la Sra. Joaquima Orgilles per reconèixer la seva trajectòria educativa, ja que al llarg de la seva vida ha passat pels diferents espais educatius municipals: l&;espai de les escoles, que van esdevenir, després dels anys en l&;antic Punt Òmnia i l&;actual punt fent així tot el seu procés d&;aprenentatge.

Després d&;aquest acte emotiu hi ha hagut un petit pica-pica i l&;entrega de diplomes als participants dels cursos del trimestre anterior.

Amb aquest nou espai de l&;Ajuntament, el Punt Òmnia ha guanyat en la qualitat de l&;espai i, per tant, els participats guanyaran en accessibilitat i comoditat que acompanyarà millor els seus aprenentatges i convivència.

participants
inauguració
esdeveniment
diplomes