“Infants i Internet: els perills a la xarxa" al Punt Òmnia AV Font dels Capellans

08/11/2011 | 15:11
Logotip Punt Òmnia AV Font dels Capellans

El Punt Òmnia AV Font dels Capellans, juntament amb els projectes infantils del Pla de desenvolupament comunitari La Font, la Biblioteca Veïnal i amb la col·laboració de l’Oficina de relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de Manresa ha organitzat una setmana temàtica "Infants i Internet: els perills de la xarxa!", que es portarà a terme del 18 al 28 de novembre de 2011.

Aquest projecte sorgeix de la necessitat de treballar amb tots els usuaris (infants, joves i adults) l’aspecte de la seguretat en aquest entorn, de la mateixa manera que també cal conscienciar a les famílies. Les activitats que es portaran a terme són:

- Divendres 18 de novembre, a les 17.30h, a la Sala Polivalent del barri

Xerrada “Consells de seguretat a Internet”, adreçada als infants de 6 a 12 anys.

- Dimarts 22 de novembre, a les 19h, al Punt Òmnia AV Font dels Capellans

Xerrada “Consells de seguretat a Internet”, adreçada als joves de 12 a 16 anys.

- Del 21 al 25 de novembre al Punt Òmnia

Activitats extraordinàries per a infants i joves, organitzades conjuntament amb els diferents projectes, entitats i serveis del barri.

- Dilluns 28 de novembre, a les 20h, a la Sala Polivalent del barri

Xerrada “Control parental”, adreçada a les famílies (pares, mares, tutors,...) dels infants i joves del barri i del barri.

Al llarg de la setmana temàtica, es repartirà diferent material divulgatiu sobre la navegació segura i consells que s'han de tenir en compte.

xarxa
seguretat
infants
famílies